donderdag 24 oktober 2013

Dirdt @ Main Stage Bibelot Dordrecht 19-10-’13

Afgelopen zaterdag vond er weer een editie van Dirdt plaats. Het dubstepfeest van Bibelot dat, sinds het werd opgericht als klein gratis dubstepfeest, is uitgegroeid tot het grootste EDM-gerelateerde feest in Dordrecht, met (hoogstwaarschijnlijk) ook het grootste budget. Ook dit keer is dit budget weer goed uitgegeven, en wel aan Roksonix, Badklaat, Addergebroed en Benskir.

 De Main Stage van Bibelot is fantastisch ingericht met een flinke DJ booth met links en rechts flinke lampen opgesteld. Dit maakt samen met de goed uitgewerkte lichtprojecties de sfeer in de zaal alvast erg goed. En dan gevoel wordt nog vele malen versterkt door de DJ’s. Roksonix, Badklaat en Addergebroed brengen uren lang de diepste wobbels, vieste dub’s en hardste steps. Erg lekker is dat beide Britse namen een lekkere lange set van anderhalf uur spelen.  Toch wordt het lekkerste voor het laatst bewaard. Ondanks dat hij bij lange na niet de grootste naam van de avond is, blaast Addergebroed alle andere DJ’s weg. Want waar de Britse DJ’s toch soms wat slappe Trap tussen de Dubstep door mixten, is bij Addergebroed
alles Dubstep en Drum n’ Bass en de ene drop nog dieper en viezer dan de ander. Het enige minpuntje wat genoteerd zou kunnen worden bij deze editie van Dirdt is dat de zaal toch de hele avond redelijk leeg blijft. Dit komt hoogstwaarschijnlijk nog steeds door de overload aan EDM-feesten in Bibelot. Maar dit valt in het niet bij het feit dat het publiek dat wel aanwezig is de hele avond ontzettend energiek staat mee te dansen en gezellig is.Geen opmerkingen:

Een reactie posten