donderdag 28 november 2013

The Story of Ajabu 2 @ Bibelot Dordrecht 22-11-'13

Na een geslaagde eerste editie dit voorjaar zijn de mannen van Buiten Gewoon terug met het vervolg van The Story of Ajabu, editie 2. Opnieuw vulde het Collectief beide zalen van Bibelot met een origineel decor, goeie DJ’s en een enthousiast publiek.

Met zowel grote namen, bijvoorbeeld Plastician en Pomrad, als wat kleinere namen, Sam A La Bamalot en Holowave, aangevuld met de vertrouwde Buiten Gewoon DJ’s zoals Deon Custom en Stamski staat er deze tweede editie een ontzettend aantrekkelijke line up van DJ’s. Deze line up wordt gepresenteerd in een atmosfeer die nog niet in het nieuwe bibelot gecreĆ«erd is. Door heel het gebouw hangen kunstzinnige tekeningen, voor de powerstage worden live T-Shirts bedrukt en in de zalen zelf zijn twee fantastische decors opgebouwd, decors die een feest van deze proportie waard zijn. Op het podium van de Main Stage staat een heuse piramide en alsof dat nog niet genoeg is veranderd door middel van projectie die piramide ook steeds van stijl. De Power Stage is weer omgetoverd tot een soort Jungle en als je goed kijkt, kan je een monster met rode gloeiende ogen in het decor spotten.
Buiten Gewoon bewijst ook dat als de basis van je feest goed is, de mensen vanzelf komen. Beide zalen staan de hele avond redelijk vol en het publiek heeft het duidelijk naar de zin. The Story of Ajabu 2, een buiten gewoon leuk feestje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten